img
Tarih:
2024-09-18 10:08:16
İlan No:
1169
m² :
Belirtilmemiş
Krediye Uygun:
Seçim yapınız

Açıklama;

TESLİM ALIMI
Sanal ofis; çoğunlukla fiziki olarak bir ofise ihtiyaç duymadan çalışan kişilerin tercih ettiği ve günümüzde de baya geniş sınırlara yayılan bir ofis çözümüdür. Sanal ofis gün geçtikçe yaygınlaşmakta ve kullanım alanlarını genişletmektedir.
Günümüzde şirketlerin yasal adres göstermesi zorunludur. Büyük şirketler maddi anlamda daha rahat olduklarından genellikle yasal adreslerini kendi firma adreslerini göstererek hallederler. Fakat orta ölçekli veya küçük ölçekli firmalar,ofis kurmaya çok fazla ihtiyacı olmayan şirketler için yasal adres hizmeti pek çok şekilde temin edilebilir.Bu sayede şirketler maddi açıdan çok büyük tasarruf etmiş olur.Son yıllarda ülkemizde ve dünya genelinde gözle görülür bir artış görülmektedir.Bunun sebebi artık girişimciler için çok fazla kolaylaştırıcı hizmet piyasaya sunulmuştur.Bunların başında yasal adres gelmektedir.Bu hizmetten faydalanabilmek için prestij ofise uğramanız yeterlidir.Prestij ofisle yapacağınız sözleşme kira kontratı niteliğindedir.Bu sözleşmeyi vergi dairesi ve diğer resmi kurumlarda kullanabilirsiniz.Vergi dairesine başvurduğunuzda vergi memuru tarafından yoklamanız yapılır yapıldıktan sonra resmi adresiniz prestijli bir lokasyonda olmuş olur.
Sahip olduğunuz yasal adres sayesinde adınıza gelen tüm posta ve kargolarınız teslim alınır.Teslim alındıktan sonra size whatsapp, telefon araması,mail yolu ile size bilgi aktarımı yapılır.Posta ve kargolarınız talepleriniz doğrultusunda bulunduğunuz yere karşı ödemeli kargoya verilir.Dilerseniz siz alana kadar şirketimizce emanete alınıp muhafaza edilir.

Öne Çıkan İlanlar

₺250,0
imag

Ayşe Kaya

Üye kayıt tarihi 6 ay önce
Onaylı Profil
Yorum Yap & Satıcıya Sor 5333059851 5333059851 Profili Göster

Profilin Tamamlanan Satışları:

0

Profile Yapılan Değerlendirmeler:

0


Geri

Anasayfa

Tıkla Ara

Whatsapp Yaz

Soru Sor