img
Tarih:
2024-07-24 09:17:09
İlan No:
1027
m² :
Belirtilmemiş
Krediye Uygun:
Seçim yapınız

Açıklama;

Sanal Ofislerin Tercih Edilme Sebepleri Nelerdir?
Günümüz şartlarında bir ofis açmak çok maliyetli bir hale gelmiştir. Özellikle prestijli bir lokasyonda ofis sahibi olabilmeniz için ciddi miktarlarda kira ödemeniz gerekebilir.
Sadece kira ödemekle kalmayıp, ofislerin stopajı, aidatı, fatura ve personel giderleri de finansal açıdan bir çok şirket sahibini zorlamaktadır.Büyük-küçük bir çok şirket sahibi için artık prestijli bir lokasyonda ofis sahibi olabilmek zor bir ihtimal gibi görünse de ”Hazır Ofis” sistemiyle artık herkes ofis sahibi olabilmektedir.

Hazır ofis sisteminde sadece kiraladığınız ve size tahsis edilen odanızın kirasını ödemekten sorumlusunuzdur.Bunun dışında hiçbir ofis gideriniz bulunmamaktadır.İnternet, elektrik, aidat, stopaj, personel gibi tüm giderlerden kurtulmanız ekonomik açıdan sizleri oldukça rahatlatacaktır. Bunlara ek olarak ücretsiz sekreterliğiniz çalışanlarımız tarafından yapılacak ve sizlere gelen bütün evrak, kargo, postaların takibi de yapılacaktır. Misafirleriniz geldiğinde karşılanacak ve ofisinize çay-kahve servisi de yapılacaktır. Çok uygun fiyatlarla sahip olabileceğiniz ofisinizde geleneksel bir ofiste ihtiyacınız olan her şeye sahip olacaksınız.

Sanal ofis bir yasal adres temin etme hizmetidir. Sanal ofislerde imzalanan 1 yıllık sözleşme karşılığında yasal adrese minimum ücretlerle sahip olabilirsiniz. Lokasyonlarımızın bağlı bulunduğu vergi dairelerinin yoklama memurları tarafından sanal ofiste yasal adres açılış işleminiz çok kısa bir sürede yapılır, aynı gün ticaret hayatınıza başlayabilirsiniz.

Öne Çıkan İlanlar

₺250,0
imag

Ayşe Kaya

Üye kayıt tarihi 6 ay önce
Onaylı Profil
Yorum Yap & Satıcıya Sor 5333059851 5333059851 Profili Göster

Profilin Tamamlanan Satışları:

0

Profile Yapılan Değerlendirmeler:

0


Geri

Anasayfa

Tıkla Ara

Whatsapp Yaz

Soru Sor